29. září 2013

Moje oblíbené blogy

Ahoj!
Dneska pro vás mám, celkem oddychový článek o mých oblíbených blozích. Celkem nečekaně převažují beauty blogy, ale ve svém výběru mám i pár 'módních' oblíbenců.
Tak jdeme na to.

A cup of stylehttp://www.acupofstyle.com/ ) je blog, který mě hodně baví. Zvláště kvůli tomu jak holky umí kombinovat zdánlivě nekombinovatelné a neslučitelné. Vždy se úplně rozplývám nad jejich kombinacemi a říkám si: "Nikdy by mě nenapadlo, že tohle s tímhle bude vypadat tak dobře!"

Boo needs new shoeshttp://www.booneedsnewshoes.com/ ) absolutně miluju styl jakým tato slečna píše své příspěvky, při jejich čtení si občas připadám jako by stála přede mnou a o dané věci mi povídala, tak skvěle jednoduše a přitom úžasně poutavě jsou psány.

GetTheLoukhttp://getthelouk.com/ ) můj nejoblíbenější blog! Lucka mě baví hlavně svou fantazií a make-up variacemi, které jsou vždy dokonalé. Nemá cenu to nijak víc komentovat, GetTheLouk je moje číslo jedna co se blogů týče a na bloglovinu sjíždím GTL příspěvky vždy jako první.

Inadequate clichehttp://www.inadequatecliche.net/ ) v Adélčiných outfitech mám ráda minimalismus a zároveň ženskost kterou vyzařují. Obecně nejdokonalejší mi přijdou elegantní outfity s botami Nike.

KISSBOOK by Miahttp://kissbookbymia.blogspot.cz/ ) další z blogů, které zbožňuji hlavně díky stylu jakým jsou psány.

Lovely Hairhttp://www.petralovelyhair.com/ ) blog, který mám ráda díky jeho všeobecnosti je na něm od všeho co mě zajímá trochu a to jej řadí také do tohoto seznamu.

Mariannanhttp://mariannan.costume.fi/ ) jediný zahraniční blog, který sleduji, tato slečna je jednoduše krásná a má úžasný smysl pro styl.

Myraspberrylifehttp://www.myraspberrylife.com/ ) blog, který sleduji hlavně kvůli fotkám. Veronika zkrátka umí zachytit krásné detaily a moje nejoblíbenější jsou random posty.

Once upon a timehttp://oneman-onelife.blogspot.cz/ ) blog, možná přesněji deník, jednoho mého spolužáka. Víte občas je fajn přečíst si názory někoho koho znáte a zjistit, že nejste sami kdo si to myslí. ;)

Škola stylu BACKSTAGE bloghttp://skolastylu.cz/blog/ ) není to blog v úplně pravém slova smyslu, ale jednoduše sem patří a nemůžu si dovolit jej sem nedat. Módní blog/web na kterém vždy objevím nádherné kombinace a skvělé kousky.

Q: Jaké blogy sledujete vy?
    Shodujete se v něčem se mnou? 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář :) // Komentáře jsou moderované tzn. zobrazí se až po schválení.